Intrebari frecvente

Multi dintre clientii nostri au intrebari specifice despre serviciile noastre de climatizare. Iata cateva dintre cele mai frecvente intrebari pe care le-am auzit .

Intrebari si raspunsuri referitoare la aer conditionat

Programare online prin formularul de contact , prin email ( contact@AerConditionatService.ro ) sau telefonic 📞 0785.125.305 / 0724.125.305 .

Acceptam plata numerar , prin tranzactie bancara ( in avans - in baza unei facturi proforme ) OP sau P.O.S. (solicitare telefonica , se adauga 5 % din valoarea totala )

Pentru acest tip de serviciu se percepe o taxa de deplasare si constatare de 120 lei . La lucrari mai mari de 3000 lei exista posibilitatea returnarii .

Pretul pentru o instalare standard ( 3 metri liniari de traseu frigorific , o strapungere exterioara si suporti ) de sistem aer conditionat tip split de perete cu o putere cuprinsa intre 9000 Btu si 12000 Btu este cuprins intre 350 Lei - 550 Lei .

Preturi valabile pentru Bucuresti si imprejurimi. Pentru preturile specifice din locatia ta, te rugam sa ne contactezi. Montam aparatele de aer conditionat achizitionate din alte magazine.

British thermal unit , " ... unitate de masura pentru putere termica BTU pe ora (BTU/h) , utilizata pentru a specifica puterea termica de incalzire si de racire a instalatiilor de climatizare ..." (wikipedia.ro)

Intrebari de planificare

Garantam rezervarile in 24 -48 h. Dar, in functie de zi, putem indeplini adesea aceasta cerinta.

Da, de cele mai multe ori. Cu toate acestea, permitem o fereastra de o jumatate de ora din cauza traficului si a conditiilor meteorologice. In cazul in care echipa dvs. va intarzia, veti fi contactat pentru a va informa .

Veti fi taxat inainte sau dupa terminarea lucrarii. Factura dvs. va reflecta serviciile la domiciliu.

Pentru Bucuresti si Ilfov dispunem de echipe proprii , pentru restul tarii colaboratori in functie de judet .

Exista, insa puteti anula serviciul inainte cu cateva ore , fara penalitati. Nu trebuie sa va angajati in contracte sau in numarul prestabilit de intalniri.

Intrebari aer conditionat

Prin tehnologie inverter se intelege capacitatea unui motor de a functiona la viteze variabile pentru a putea eficientiza cu precizie circuitul agentului frigorific in instalatie. Aceasta tehnologie evita ciclurile pornit-oprit ( economisiti energie electrica ) , este mai eficienta , functioneaza la o temperatura mai ridicata respectiv mai scazuta .

In comparatie cu modelele vechi de sisteme de climatizare care utilizau motoare clasice care porneau la intreaga capacitate, pentru reglarea capacitatii in instalatie, un sistem inverter poate consuma cu 30% la 40% mai putina energie electrica intr-un sezon de utilizare.

Pentru a asigura un nivel optim al calitatii aerului din incapere, e necesar sa se faca periodic igienizare si curatare aer conditionat (de regula la interval de 6-10 luni, iar in medii poluate la 2-3 luni).

Interventiile pe care le efectuam nu se rezuma doar la igienizarea filtrelor, ele implica si curatarea in intregime a unitatii interioare si a jgheabului de colectare a apei. Pentru inlaturarea mirosurilor si distrugerea bacteriilor si a sporilor de mucegai, echipele noastre de interventie folosesc solutii lichide , spray si pe baza de spuma si echipamente profesionale.

Echipa noastra de profesionisti efectueaza serviciul de curatare si igienizare aparat aer conditionat in Bucuresti si Ilfov .Aerul pe care il respiram ne poate imbolnavi grav , sanatatea si confortul depind in mare masura de calitatea aerului . Un echipament de climatizare asigura modul de utilizare , dar si dezumidificarea , prin filtrarea prafului, alergenilor si microbilor care se gasesc in mod obisnuit in aer.

In principiu depinde in mare parte de perforare exterioara , lungimea traseului ,pozitionarea sistemului .

Primul pas in instalarea split AC este de a decide amplasarea unitatilor interioare si exterioare .

a) Unitatea interioara este situata in interiorul camerei, in locatia unde aerul poate fi distribuit in mod egal in camera.

b) in masura posibilului, interiorul trebuie instalat deasupra patului astfel incat sa se obtina efectul maxim de racire.Daca trebuie sa evitati fluxul direct al aerului racit pe corp, se poate schimba intotdeauna directia fantelelor. Unitatea interioara poate fi instalata si pe perete catre picioare, desi poate fi instalata si pe alte pereti laterali.

c) Unitatea interioara montata pe perete trebuie amplasata la inaltimea de aproximativ 2-2,10 m/h de la podea astfel incat cea mai mare parte a aerului racit sa fie folosita pentru racirea incaperii.

d) Unitatea interioara trebuie sa fie accesibila cu usurinta, astfel incat sa puteti curata in mod convenabil filtrul la fiecare doua saptamani si intreaga unitate si, de asemenea, sa puteti schimba manual pozitia jaluzelelor.

e) Daca unitatea interioara este instalata deasupra unei anumite ferestre, asigurati-va ca este in simetrie cu fereastra, altfel unitatea va parea dezordonata. Unitatea interioara este menita sa adauge estetica camerei si sa nu o distruga.

Pentru majoritatea proprietarilor de case, un nou sistem de aer conditionat este una dintre upgrade-uri pe care le va face . Sistemul de climatizare potrivit va functiona eficient si va mentine o casa rece si confortabila pe tot parcursul verii.In afara brandului poti lua in calcul cele de mai jos .

Toate sistemele de aer conditionat au o clasificare SEER. SEER reprezinta raportul de eficienta energetica sezoniera. Un numar mai mare care reflecta eficienta energetica superioara. Sistemele cu ratinguri SEER mai mari costa mai mult, insa costul suplimentar in avans este atenuat de economiile de energie care vor merge mai departe.

Cea mai usoara modalitate de a va asigura ca un sistem de aer conditionat este eficient din punct de vedere energetic este alegerea cu sistemul de clasificare minim A++. Aceasta inseamna ca indeplineste sau depaseste cerintele Agentiei de Protectie a Mediului pentru eficienta energetica.

Alege Tehnologia INVERTER , aparatele de climatizare in mai multe trepte sunt capabile sa functioneze la diferite capacitati, astfel incat sa poata face ajustari subtile pentru a mentine mai usor temperatura corecta. Acest lucru conduce la imbunatatirea eficientei, confortului si controlului umiditatii.

Cele mai bune sisteme de climatizare au garantii pentru compresoare intre 3 - 5 ani si garantii pentru piese de 2-5 ani.Alege serviciul de mentenanta anuala .

Unele aparate de aer conditionat au compresoare cu izolatie ridicata, care asigura functionarea silentioasa.Verifica si nivelul sonor la unitatea din interiorul incaperii

Tehnologia de filtrare a aparatului care poate fi de mai multe feluri : filtre suplimentare diferite materiale , filtre HEPA , filtre electrostatice ,ionizare , purificare

Functii suplimentare : WiFi , Economie de energie in modul de asteptare / Baleiere automata verticala / Mod AUTO / Mod DRY - reduce umiditatea / Telecomanda infrarosu / Mod POWERFUL / Panou frontal lucios / Functionare silentioasa etc

x
Site-ul nostru utilizeaza cookie-uri pentru a-ti imbunatati experienta si pentru a-ti afisa continut si anunturi relevante atunci cand navighezi pe web. Continua sa navighezi pe site sau alege sa accepti daca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe informatii . Sunt de acord